Tko smo mi?

Tvrtka Major Internacional d.o.o. koja upravlja Luckia Casinima u Hrvatskoj, te tvrtka Solpark d.o.o. koja upravlja Luckia Automat Klubovima u Hrvatskoj, pripadaju španjolskoj grupaciji LUCKIA GAMING GROUP,  koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj.
Luckia Gaming Group svoj nastup na hrvatskom tržištu započinje otvaranjem Golden Sun Casina u Zagrebu 2007. godine, te u relativno kratkom roku postiže impresivne rezultate posjećenosti, zahvaljujući timu stručnjaka na polju igara na sreću, njihovoj kreativnosti i umijeću.

Nakon Zagreba, u 2011. otvoren je prvi automat klub Elite i to u Slavonskom Brodu, nakon čega slijedi otvorenje još jednog Golden Sun Casina i to u Osijeku.

U ožujku 2012. Golden Sun Casino otvara svoja vrata i u Puli.

Još jedan automat klub Elite otvara se u Čakovcu 2015. godine.

Za desetu godišnjicu postojanja na hrvatskom tržištu, a u skladu s međunarodnom brand politikom Luckia Gaming Group, lansiran je novi brand LUCKIA, te tako casina postaju Luckia Casina, dok automat klubovi postaju Luckia Automat Klubovi.


Novi gradovi i nova otvorenja pod brandom Luckia tek slijede....
 
vrh stranice