Stipendije

Luckia Gaming Group oduvijek veliki naglasak stavlja na svoje zaposlenike kao primarne pokretače uspjeha i razvoja, vodeći iznimnu brigu o svim aspektima ljudskih potencijala, te konstantno ulažući u zaposlenike na različite načine.

 

Program stipendiranja studenata OBOJI STUDIJ U NARANČASTOoformili smo prvenstveno kako bismo mladim, akademski obrazovanim ljudima pružili mogućnost da razviju svoje potencijale pod našim okriljem i jednog dana započnu i ostvare karijeru unutar naše grupacije.

Osobito nam je zadovoljstvo obznaniti da smo izabrali našeg prvog stipendistu:

ANTONIO BOREVKOVIĆ dolazi nam iz Slavonskog Broda, student je završne godine Filozofskog fakulteta u Zagrebu i veliki zaljubljenik u sva sportska događanja. Upravo poradi ovog potonjeg, buduće radno mjesto „bookmaker“ mu se učinilo zanimljivo, a Luckia Gaming Group kao kompanija gdje je vidio potencijalni razvoj svoje karijere, te se stoga prijavio na natječaj za stipendiju.

Antonio je zadovoljio uvjete natječaja, te na intervjuu oduševio komisiju za stipendije, prometnuvši se u idealnog kandidata za uključivanje u program „Oboji studij u narančasto“.

Ugovor o stipendiji svečano je potpisan u uredima Uprave Luckia Hrvatska 9. ožujka 2022., uz dobrodošlicu u Luckia obitelj koju je u ime Luckia Gaming Group Antoniu poželjela voditeljica ljudskih resursa, gđa Tanja Švec.

Antoniu želimo da svoj studentski put što prije uspješno privede kraju i postane punopravni član našeg bookmaker Luckia tima!

 

Sve informacije vezane za program stipendiranja, kao i uvjete i način prijave za natječaj za školsku godinu 2021./2022. pronađite klikom na sljedeći link:

 

PROGRAM STIPENDIRANJA STUDENATA "OBOJI STUDIJ U NARANČASTO"

 

Obrasce potrebne za prijavu pronađite klikom na sljedeće linkove:

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU ZA STIPENDIRANJE

GDPR OBRAZAC ZA PROGRAM STIPENDIRANJA

 

 

vrh stranice